logo
Shiatsu Therapie: Persoonlijke aandacht herstelt
Home
Shiatsu-Dordrecht
Shiatsu-lessen
Tarief en Locatie
Shiatsutherapeut
Shiatsu Tips
Contactformulier
Cookies

 

 

 

 

Basiscursus Shiatsu Dordrecht en Do-In Meridiaanstrekkingen

 

Doel: Bewust worden van uw eigen energie waardoor u mogelijke blokkades kunt opheffen.

 

Wat? De lessen bestaan uit twee delen met daartussen een korte pauze. Tijdens het eerste deel leer je de basis meridiaanstrekkingen. Dit zijn ontspanningsoefeningen waarbij je leert om opgebouwde spanning los te laten. In het tweede deel leer je de basistechnieken van een shiatsu-behandeling toepassen, samen met een andere deelnemer. Je krijgt hiervoor duidelijke instructie.

Het is een techniek die kan worden toegepast waardoor het lichaam soepeler wordt. Stijfheid, pijn en andere (stress-gerelateerde) klachten kunnen hierdoor worden weggenomen of voorkomen worden. Het verbetert je houding, spijsvertering, concentratie en energieniveau. Het helpt de conditie van de meridianen te verbeteren, het houdt je lichaam lenig en brengt je in evenwicht.

De lessen beginnen en eindigen met een korte meditatie.

Duur? 2 uur, aangeboden op zondagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur

Hoe? De Meridiaanstrekkingen worden op een langzame en ontspannen manier uitgevoerd. Indien een bepaalde oefening niet kan worden uitgevoerd (vanwege bepaalde klachten) wordt er een ander alternatief geboden. De strekkingen zijn voor iedereen geschikt.

Advies! Door regelmatig zelf oefeningen te doen kan je klachtenpatroon verbeteren. Er is een oefenbundel die helpt om inzicht te krijgen in de verschillende soorten oefeningen en de werking ervan in je lichaam.

Kosten? €60 voor 6 lessen of €15 voor een losse les.

Waar? in Dordrecht, in de praktijkruimte

Data? 6 lessen per keer

 

 

 

 

Twee keer per maand kunt u meedoen met lessen op zondagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur. Neemt u contact met me als u mee wilt doen.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Shiatsupraktijk Beelen  | info@beelance.nl (06)28540373 en (078)6515005